Херсонський навчально-виховний комплекс №51

четвер, 5 січня 2017 р.

Цікаві новорічні завдання

     Шановні батьки! Дорогі діти! Продовжуються канікули та свята. Проект «Розвиток дитини» пропонує  різноманітні практичні завдання новорічної тематики, що дозволять цікаво й корисно провести час у період зимових новорічних канікул.

     «Новорічні» завдання у веселій та невимушеній формі розвиватимуть дитячу спостережливість, увагу, дрібну моторику та фантазію. Виконання запропонованих завдань покращить зорово-моторну координацію, тренуватиме пам’ять, сприятиме розвитку логічного та творчого мислення.
Складаємо плани на майбутній рік. Це завдання допоможе дитині підбити підсумки року й замислитись над власними потребами, бажаннями та мріями. Виконуючи його, дитина зможе проаналізувати свої добрі та погані звички та намітити певний шлях удосконалення власної особистості у 2017 році.
Новорічна головоломка «Знайди слова». Це завдання-головоломка допоможе дитині повторити правопис слів новорічної тематики, потренувати увагу та пам’ять, а також надасть можливість попрактикуватись у читанні.
Святковий кросворд «Новий рік». Як і кожна головоломка, це тематичне завдання-кросворд сприятиме розвитку логічного мислення й інтелекту дитини, її уваги та пам’яті, а також важливих поведінкових навичок – посидючості та працьовитості. Та ще багато цікавого дивись тут.
 http://osvita.ua

Немає коментарів :

Дописати коментар

А це Ви читали ?