Херсонський навчально-виховний комплекс №51

четвер, 2 квітня 2020 р.

Міжнародний день дитячої книги


2 квітня відзначають Міжнародний день дитячої книги. 
Пропоную ознайомитися з підбіркою кращих зразків української дитячої книги. Тут ви знайдете українських та зарубіжних авторів у зразковому перекладі та найкращому оформленні. 
«Чудове Чудовисько» Сашка Дерманського
Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»
 Це серія з трьох книг про дружбу чудовиська Чу та дівчинки Соні, які борються зі злом. Легка гумористична проза в жанрі фентезі, призначена для дітей молодшого і середнього шкільного віку. Захопливі пригоди, описані в книжках, навряд чи залишать байдужими дітлахів. «Чудове Чудовисько» вчить справжній дружбі, винахідливості та сміливості. У книгах вміщено чорно-білі ілюстрації, які вдало доповнюють текст.
«П’єр і місто лабіринтів» Маруяма Чіхіро
«Видавництво Старого Лева»
Це не звичайна книга, а віммельбух, що розповідає історію про детектива лабіринтів П’єра, якому необхідно знайти викрадену коштовність. Він майже не містить тексту, але сповнений яскравих малюнків. Такі книжки призначені для гри. На кожній сторінці видання вміщено цілий лабіринт, і дитині треба знайти розгадку. «П’єр і місто лабіринтів» допоможе розвинути здатність концентруватися та увагу малюка. Книжка підійде навіть для тих дітей, які ще не вміють читати самостійно.
БІЛЬШЕ ПРО ЦІКАВІ КНИЖКИ ДІЗНАЙСЯ тут. 

Немає коментарів :

Дописати коментар

А це Ви читали ?